Toimitusehdot/takuu

TILAUS/TOIMITUSEHDOT
Voit tilata tuotteita joko verkkokaupastamme, puhelimitse 050 521 0965 tai sähköpostilla myynti@mopoauto-osat.fi . Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tuotteet toimitetaan matkahuollossa tai ne on noudettavissa toimipisteestämme. Tuotteet voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai bussi-/postiennakolla.

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta, paketit voidaan noutaa Matkahuollon toimipisteiden lisäksi myös kaikista Suomen Lähikauppa Oy:n kaupoista eli Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista kautta maan, jos haluat toimituksen jollain muulla tapaa, ota yhteyttä myyntiin.

BUSSIPAKETTI
Toimitetaan lähinpään matkahuoltoon. Kun Bussipaketti lähetetään bussiennakolla, lunastaa vastaanottaja paketin maksamalla siitä osoitekorttiin merkityn ennakkosumman.

JAKOPAKETTI
Jakopaketti kuljetetaan Matkahuollon toimipaikasta määränpään toimipaikkaan ja siitä edelleen vastaanottajalle asti. Kun Jakopaketin lähettää bussiennakolla, lunastaa vastaanottaja paketin maksamalla siitä osoitekorttiin merkityn ennakkosumman käteisellä.

LÄHELLÄ-PAKETTI
Saat tuotteet lähimpään Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälääsi.
Katso tästä lähin Lähellä-paketin noutopiste. Kun Lähellä-Paketti lähetetään bussiennakolla, lunastaa vastaanottaja paketin maksamalla siitä osoitekorttiin merkityn ennakkosumman.
 
Kun tilaus on lähtövalmis saa vastaanottaja sähköpostiin seurantanumeron (vain rekisteröityneet asiakkaat) jolla voi seurata paketin etenemistä matkahuollon toimitusseurannasta kun tilaus saapuu päämäärään saapumisilmoitus ilmoitetaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai faksilla.


RAHTIKULUT

Rahtikulut lisätään tilauksesi loppusummaan matkahuollon hinnaston mukaisesti. Emme peri pakkaus- tai käsittelykuluja.

LUNASTAMATON LÄHETYS                                                                                                              Posti/Bussiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus.(Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §). Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Lunastamattomista lähetyksistä perimme paketin edestakaisen rahdin sekä tuotteen ohjehinnasta 10% tai vähintään 10€. Voimme vakuuttaa tuotteen erikseen, jolloin tilaaja maksaa kaikki aiheutuvat lisäkustannukset. Kaupanteon yhteydessä saatavia asiakastietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

TOIMITUSAIKA
Varasto tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa siitä kun tilaus on saapunut meille tehdastilauksien toimitusaika on 1,5-3vk. Jos toimitus kumminkin viivästyy, pyrimme saamaan asiakkaalle tiedon mahdollisimman pian. Mopoauto-osat ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TAKUU
Takuu ei korvaa normaalia kulumista ja väärästä asennuksesta syntynyttä vauriota. Takuu kattaa materiaali- ja kokoonpano- sekä suunnitteluvirheet. Tuotteet, joita ei ole tarkoitettu tieliikennekäyttöön, eivät ole takuun alaisia.


VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinko ilmoitus matkahuollon/kuljetuspalvelun virkailijalle. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.


PALAUTUSOIKEUS
Varastotuotteiden vaihto ja palautusoikeus on 14 päivää toimituksesta edellyttäen että tuote on käyttämätön ja ehjä, alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta. Väärän tai viallisen tuotteen tilalle toimitetaan ehjä/vastaava tai joku muu saman arvoinen asiakkaan valitsema vaihtotuote. Mikäli vastaavaa tai asiakkaan valitsemaa vaihtotuotetta ei saada toimitettua kohtuullisessa ajassa 30pv, on asiakas oikeutettu täysimääräiseen tilauksen summan palautukseen. Tilaustuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.


Ota aina ennen palautusta tai vaihtoa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla        myyynti@mopoauto-osat.fi tai puhelimella 050 521 0965 sopiaksesi palautuksesta tai vaihdosta.. Emme lunasta posti- eikä rahtiennakolla palautettuja tuotteita.Asiakas maksaa itse palautettavan toimituksen toimituskulut (ei koske takuu vaihtoja).


HINNAT
Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron. Mopoauto-osat / Pr-carpaint pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin

Kuvien kopiointi ainoastaan Pr-carpaint:in luvalla!!!